Prepaid simkaart onbeperkt internet

Prepaid simkaart onbeperkt internet? Is het mogelijk om met een prepaid simkaart onbeperkt mobiel te internetten. En dan bedoelen we natuurlijk niet via een WiFi netwerk, want dit kan altijd!

Is het mogelijk? Een prepaid simkaart met onbeperkt internet?

De prepaid simkaart is momenteel nog steeds de meest gebruikte ‘abonnementsvorm’ als het gaat om mobiele telefonie in Nederland. Het was tevens de eerste en zelfs na de komst van mobiele telefoonabonnementen en sim only abonnementen is deze vorm niet weg te denken uit de telecombranche. Nu in de laatste jaren ook het mobiel internetten met een prepaid simkaart gemakkelijker is geworden wint de prepaid kaart weer aan populariteit. Nu is jouw vraag wellicht: “Is het tegenwoordig ook mogelijk om met je prepaid onbeperkt te internetten?”. En het antwoord is: “Ja”. In ieder geval tot een bepaalde hoogte. Met prepaid is het hele principe gebaseerd op het feit dat je precies betaalt voor hetgeen dat je gebruikt. Zo geldt dit ook voor mobiel internet. Onbeperkt internet is dus mogelijk, maar je betaalt precies voor hetgeen dat jij hebt gebruikt en hierdoor zullen sommigen niet het vrije gevoel ervaren van het woord ‘onbeperkt’.

Hoe kan ik dan zo goedkoop mogelijk mobiel internetten met m’n prepaid?

Goedkoop mobiel internet met een prepaid simkaart is tegenwoordig zeker mogelijk! Op de pagina waar ik prepaid simkaarten vergelijk kun je zien dat er tegenwoordig bundels zijn die je kunt kopen die je dan de gehele dag kunt gebruiken. Bij de twee goedkoopste prepaid internet aanbieders, HollandsNieuwe en Simyo kun je voor 1 euro al 20 MB per dag downloaden. Even ter vergelijking, bij Tele2 betaal je voor 1 MB mobiel internet €2,50!!
Bekijk dus goed waar je je prepaid kaart koopt!

Tip: Gratis onbeperkt internet op prepaid simkaart!

Deze tip ligt misschien een klein beetje voor de hand, maar is er wel één die ik niet vaak genoeg kan zeggen tegen mensen: “Maak altijd gebruik van Wifi”. In de meeste gevallen, thuis of op je werk. Maar ook in de McDonalds, Albert Heijn, in veel winkelcentra en andere winkels kun je tegenwoordig gebruik maken van gratis WiFi. Zorg dan ook dat je dit doet, want door deze gratis manier van mobiel internetten zorg je dat je misschien helemaal geen internet bundel nodig hebt. En dan wordt een prepaid simkaart wel erg aantrekkelijk. Controleer wel altijd als je gebruik maakt van je mobieltje of je goed verbonden bent met WiFi en niet dat je alsnog gebruik maakt van het mobiele netwerk. Zo zorg je dat je nooit teveel betaalt!