Goedkoopste prepaid tarieven

Opzoek naar de goedkoopste prepaid tarieven? Op www.goedkopeprepaidsimkaart.nl vergelijken we alle prepaid simkaarten van alle telecombedrijven en zetten de tarieven voor je op een rijtje. In onze vergelijking houden we rekening met de kosten voor een belminuut, een sms en de prijs voor mobiel internet. Zeker de prijs van mobiel internet scheelt tegenwoordig nogal veel. Om te zorgen dat je vanaf nu nooit meer teveel betaalt kun je ons vergelijkingsoverzicht vinden op de homepagina.

>> Prepaid simkaarten vergelijken

Welke providers nemen wij mee in onze prijsvergelijking

Aan onze vergelijking komt geen Nederlandse telecomprovider onderuit. We vergelijken dan ook alle grote providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 maar we vergelijken ook de iets minder bekende providers zoals Simyo en HollandsNieuwe.

Op welke criteria vergelijken we prepaid simkaarten?

Het vinden van de goedkoopste prepaid tarieven is natuurlijk één van de grootste aspecten van onze vergelijking. Toch kijken we iets verder dan dat. Er zijn namelijk telecomproviders die afrekenen per minuut, terwijl anderen afrekenen per seconde. Dit kan veel schelen, want stel je belt precies 1 minuut en 2 seconden. Dan wordt er bij sommige prepaid kaarten 2 minuten van je beltegoed afgeschreven. Terwijl anderen de precieze tijd meten. Je kunt je misschien voorstellen dat dit uiteindelijk erg veel kan schelen.

Naast het afrekenen houden we in onze vergelijking rekening met het netwerk dat gebruikt wordt door de provider. Zeker de kleinere providers in Nederland hebben geen eigen landelijke dekking, maar maken gebruik van andere providers. In onze schaling nemen we mee dat KPN het beste landelijke netwerk heeft en dat deze wordt gevolgd door T-Mobile en Vodafone op een gedeeld tweede plek.

Waarom prepaid?

Misschien vraag je je af, waarom prepaid? Is dit niet ietwat verouderd? In mijn ogen is prepaid zeker niet verouderd, ook niet in het jaar 2015. Prepaid heeft namelijk zeker verschillende voordelen als het gaat om het zo laag mogelijk houden van de kosten. Met een prepaid simkaart zal je altijd je beltegoed moeten opwaarderen voordat je deze kan gebruiken. Je hebt dus altijd in de gaten hoeveel geld er daadwerkelijk wordt uitgegeven aan het gebruik van de mobiele telefoon. Tevens kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan, want je kunt nooit over je bundel heen gaan.

Kortom:
Vergelijk de simkaarten op onze homepagina en kies de voor jou meest aantrekkelijke provider. Mocht je er niet uitkomen? Vraag persoonlijk advies aan via info@goedkopeprepaidsimkaart.nl.