iPhone reparatie

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Uw telefoon kan gevallen zijn, er kan iemand op gaan staan of misschien heeft u uw iPhone in het water laten vallen. Gelukkig is de iPhone op verschillende manieren te repareren.

iPhone scherm vervangen

Bij de iPhone reparatie aan het scherm worden de pentalobe schroeven aan de onderkant van de iPhone losgedraaid. Met behulp van een zuigscherm wordt het scherm van de iPhone losgemaakt. De kabels van het scherm naar het apparaat worden losgekoppeld en het scherm kan verwijderd worden. De niet-beschadigde onderdelen, zoals de homeknop, zullen van dit scherm worden losgemaakt en weer worden bevestigd aan het nieuwe scherm.

iPhone achterkant vervangen

Bij de iPhone reparatie aan de achterkant, worden wederom als eerst de pentalobe schroeven aan de onderkant van de iPhone losgedraaid. Nu kan de achterkant naar boven worden geschoven en worden vervangen door een nieuwe achterkant.

iPhone reparatie aan onderdelen

Bij de nieuwe iPhone 6 kunnen ook verschillende onderdelen beschadigen, zoals de batterij of microfoon. Bij deze iPhone 6 reparatie zal de iPhone worden opgemaakt zoals hierboven is uitgelegd en het onderdeel zal dan worden vervangen.

Waterschade

Wanneer u waterschade aan uw iPhone heeft, is het belangrijk dat het moederbord van de iPhone wordt ingesprayd met de iPhone water fiber spray. Deze spray voorkomt corrosie in het apparaat.