Prepaid simkaart met internet

Overweeg je om een prepaid simkaart met internet te kopen? Op deze website vergelijken we geheel onafhankelijk prepaid simkaarten met elkaar om ervoor te zorgen dat jij nooit meer teveel betaalt voor mobiel bellen, sms’en en mobiel internet.

>> Vergelijk hier prepaid simkaart

Waar kan ik het goedkoopst mobiel internetten met een prepaid simkaart?

De prijzen voor mobiel internet verschillen nogal per provider en daarom is het zeer interessant om de verschillende prepaid kaarten met elkaar te vergelijken. De ene provider vraagt namelijk tot wel €2,50 per MB terwijl een andere provider €1,- vraagt voor een ‘dag abonnement’ van 20 MB. Dit is natuurlijk een bizar groot verschil.

Toch zit het verschil niet altijd in de prijs zelf, de verschillen komen vooral doordat sommige bedrijven geen voordeelbundels of voordeelpakketten aanbieden.

Doordat zij deze pakketten niet aanbieden wordt het wat oneerlijk vergelijken.

Kan ik met iedere prepaid simkaart mobiel internetten?

Tegenwoordig is het voor iedere prepaid sim gebruiker zeker mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet. Iedere provider in Nederland biedt tegenwoordig aan om mobiel te internetten. Toch is het niet verstandig om met iedere sim ook daadwerkelijk gebruik te maken van het internet. Er zijn namelijk een aantal providers waarbij je erg veel geld betaalt als je MB’s download van het wereld wijde web. Zie op de vergelijkingspagina bij welke provider je het goedkoopst uit bent als je gebruik wilt maken van het internet.

Hoe houdt ik m’n kosten voor mobiel internet zo laag mogelijk?

De kosten laag houden staat gelijk aan weinig gebruik maken van het mobiel internet. Dit kun je natuurlijk doen door niets op het internet te zoeken of geen of weinig gebruik te maken van sociale media zoals Whatsapp en Facebook. Het is echter verstandiger om gebruik te maken van WiFi. In iedere woning is tegenwoordig wel toegang tot een WiFi netwerk en vaak is dit op veel werkgelegenheden ook al het geval. Door automatisch met dit netwerk verbinding te maken kun je in ieder geval op deze plaatsen al gratis gebruik maken van het internet met je mobiele telefoon. Ook in steeds meer openbare plaatsen zoals restaurants, gemeentehuizen en winkelcentra is er een WiFi netwerk beschikbaar. Wel zo prettig voor de vele Nederlanders die uren per dag ‘online’ zijn op hun mobieltje.