Goedkoop bellen naar Turkije

Veel Nederlanders hebben familie, vrienden en Kennissen in Turkije en daarom is het wel prettig om te weten hoe je goedkoop kunt bellen naar Turkije. Hierdoor vergelijkt GoedkopePrepaidSimkaart.nl op deze pagina drie verschillende Nederlandse telecomproviders die allen lage tarieven hanteren als het gaat om bellen naar Turkije. Door de prijzen transparant naast elkaar te leggen kun je als consument direct zien welke provider het goedkoopste voor jou is en welke provider dus het best is.

> Bestel hier een GRATIS simkaart bij Ortel!

Welke providers bieden goedkoop bellen naar Turkije?

Goedkoop bellen naar Turkije wordt eigenlijk door drie verschillende providers aangeboden. Dit zijn Ortel, LycaMobile en Lebara. Al deze drie providers hanteren lage prijzen en zijn dus uitermate geschikt om te bellen naar Turkije.

Beltarieven naar Turkije vergeleken:

Bellen naar vaste nummers in Turkije

  • Ortel: €0,09 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,09 per minuut;
  • Lebara: €0,15 per minuut.

Bellen naar mobiele nummers in Turkije:

  • Ortel: €0,25 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,35 per minuut;
  • Lebara: €0,39 per minuut.

Zoals je in bovenstaande vergelijking ziet is Ortel de goedkoopste als het gaat om telefoneren naar iemand in Turkije. Hierna komt LycaMobile erg kort achteraan. Zij hanteren dezelfde prijs voor het bellen naar vaste Turkse nummers, maar zijn iets duurder als het gaat om bellen naar mobiele nummers. Tot slot is Lebara de duurste telecomprovider van deze drie. Toch is ook Lebara niet duur als we het vergelijken met de ‘standaard’ Nederlandse providers. Het grote KPN rekent namelijk 55 cent voor iedere minuut die je belt naar Turkije. Ook Lebara is dan zeker een stuk goedkoper.

Welk netwerk gebruiken Ortel, Lebara en Lycamobile?

Al bovenstaande providers gebruiken KPN als telecomprovider. KPN staat bekend als het beste Nederlandse netwerk. Hierdoor kan er we gezegd worden dat de prijs / kwaliteit verhouding van deze providers goed is. Toch steekt Ortel, vanwege de lage prijs, hier net iets bovenuit.

Advies van GoedkopePrepaidSimkaart.nl voor het bellen naar Turkije

Ons advies is om voor het goedkoop bellen naar Turkije te kiezen voor de provider Ortel. Ortel, dochteronderneming van KPN, is een betrouwbare provider die gebruik maakt voor het beste netwerk van Nederland en de goedkoopste in de branche is. Volgens ons zijn er geen extra redenen meer nodig om te kiezen voor Ortel.

> Bestel hier een GRATIS simkaart bij Ortel!