Micro Sim Card kopen, is dat duurder?

Een Micro Sim Card kopen kan tegenwoordig al voor 5 euro! Deze sim kaarten zijn namelijk niet duurder dan de ‘gewone’ simkaart of dan een nano simkaart. Toch is het wel belangrijk dat je precies de goede sim card koopt. Als je namelijk de verkeerde hebt dan zal de sim kaart niet passen en dan kun je deze alsnog niet gebruiken. Hierom wordt bij het aanvragen van een prepaid simkaart gevraagd welke soort sim card je nodig hebt. Dit is dus volledig afhankelijk van je mobiele telefoon.

Welke telefoons maken gebruik van een Micro Sim Card?

Heb je één van onderstaande mobiele telefoons dan maakt je telefoon gebruik van een micro sim. De iPhone 4 en de iPhone 4S gebruiken de micro sim en ook Samsung maakt hier gebruik van. De Galaxy serie, S3, S4, S5, S3 Mini en S4 Mini zijn telefoons waar alleen de micro simkaart in passen. Bij HTC gebruiken de One M8, One Mini, One Mini 2, Desire 310, Desire 610 en de Desire 500 gebruik van deze simkaart. Ook andere mobiele telefoons gebruiken de sim card, maar dit is wel een selectie van de meest verkochte telefoons van Nederland. Staat je telefoon hier dus bij dan weet je zeker dat je een micro kaart zal moeten aanschaffen in plaats van een Nano of standaard simkaart.

Welke Micro Sim Card kopen?

Doordat een Micro Sim card niet duurder is dan een gewone simkaart is het goed om gewoon op onze homepagina de verschillende prepaid simkaarten met elkaar te vergelijken. Qua functionaliteit maakt het eigenlijk ook niet uit waar je een micro sim koopt. De enige reden waarom telefoonproducenten een kleinere simkaart gebruiken is omdat ze op deze manier meer ruimte over hebben voor andere functies van de telefoon. Of zodat ze de telefoon nog compacter kunnen maken.

Prijs van een micro sim kaart

Een micro simkaart is niet per definitie duurder dan een normale simkaart, maar er zit wel zeker een verschil tussen de verschillende telecomproviders. Al verschilt de aanschafprijs niet erg veel is er qua belkosten wel een verschil tussen de providers. Natuurlijk hebben we deze prijzen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Op deze pagina vindt je de verschillen:

>> Goedkoop prepaid bellen!