Goedkoop bellen naar Marokko

Wellicht heb je in het artikel over goedkoop bellen naar het buitenland al gelezen dat het tegenwoordig bij sommige providers een stuk voordeliger is om naar het buitenland te bellen dan vroeger. Ook Marokko valt hieronder. Goedkoop bellen naar Marokko kan namelijk al voor €0,09 per minuut. In dit artikel zal ik verschillende providers naast elkaar zetten zodat het voor jou gemakkelijk is om te zien bij welke provider je het best een simkaart kunt gaan afnemen.

>> Goedkoop bellen naar Marokko kan via Ortel, bestel hier!

Waar het goedkoopst bellen naar Marokko?

Goedkoop bellen naar Marokko is tegenwoordig mogelijk, maar bij welke provider is het nu het goedkoopst? Momenteel zijn er drie verschillende bedrijven die concurrerend zijn en strijden voor klanten die naar Marokko bellen. Dat zijn Ortel, Lyca Mobile en Lebara. Allen zijn ze redelijk goedkoop en bieden ze een goede service.

De prijzen voor bellen naar Marokko naast elkaar!

Bellen naar Vaste nummers:

  • Ortel: €0,09 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,12 per minuut;
  • Lebara: €0,17 per minuut.

Bellen naar Mobiele nummers:

  • Ortel: €0,54 per minuut;
  • Lyca Mobile: €,55 per minuut;
  • Lebara: €0,56 per minuut.

Wat is de beste prijs / kwaliteit verhouding?

Als we naar bovenstaande prijzen kijken kun je duidelijk zien dat Ortel momenteel de laagste prijzen doorberekent aan zijn klanten. Tevens is het bedrijf een dochteronderneming van KPN en mag het gebruik maken van het KPN netwerk. Dit netwerk wordt door kenners gezien als het betrouwbaarste netwerk van Nederland en dit zorgt ervoor dat de prijs / kwaliteit verhouding van dit bedrijf erg goed is.

Lyca Mobile en Lebara maken momenteel ook gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Dit zorgt ervoor dat de provider die de laagste prijs hanteert de hoogste prijs / kwaliteit verhouding heeft en dat is momenteel Ortel.

Het advies van Goedkope Prepaid Simkaart:

Mijn advies is om, als je veel belt naar Marokko, om een prepaid simkaart aan te schaffen bij Ortel. Bij deze provider kun je geheel gratis een prepaid simkaart aanvragen waarbij er direct €2,- beltegoed op de simkaart gestort wordt. Hiernaast hanteert Ortel de laagste prijzen in vergelijking met andere prijsvechters en maakt het gebruik van het KPN netwerk. Als klap op de vuurpijl verdubbelt de provider bij iedere keer dat je opwaardeert het beltegoed. Waardeer je dus op met €20,- dan krijg je van Ortel €20,- gratis beltegoed erbij.