Goedkoop bellen naar Polen!

Goedkoop bellen naar Polen en dus het buitenland? Het is tegenwoordig zeker mogelijk om goedkoop naar het buitenland te bellen. Wel zo prettig, want in Nederland zijn er op dit moment best wat Polen werkzaam die natuurlijk maar al te graag in contact willen blijven met het thuisfront in Polen of met vrienden en kennissen in dit land.

>> Goedkoop prepaid bellen met Ortel kan nu al voor maar 9 cent per minuut!

Met welke provider kan ik het goedkoopst bellen naar Polen?

De ‘bellen naar het buitenland’ branche wordt in Nederland eigenlijk beheerst door 3 verschillende telecomproviders. Dit zijn Ortel, Lebara en LycaMobile. Deze drie providers bieden lage tarieven belminuten en sms’jes aan naar het buitenland. Op deze website vergelijk ik de prijzen van de aanbieders geheel onafhankelijk. Prijs is in deze branche in mijn ogen het belangrijkst naast de klantenservice. Het netwerk is totaal niet van belang, omdat alle providers in Nederland gebruik maken van het landelijke KPN netwerk.

Welke prijzen hanteren de providers voor het bellen naar Polen?

De providers zijn tegenwoordig erg transparant in de prijzen voor het bellen naar andere landen dan Nederland. Hieronder de tarieven van deze telecomprovider in vergelijking met de andere twee telecombedrijven voor het bellen naar Polen.
Bellen naar vaste nummers in Polen:

  • Ortel: €0,09 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,06 per minuut;
  • Lebara: €0,14 per minuut.

Bellen naar mobiele nummers in Polen:

  • Ortel: €0,15 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,19 per minuut;
  • Lebara: €0,29 per minuut.

Hier kun je uit opmaken dat Lyca Mobile het goedkoopst is voor het bellen naar mobiele telefoonnummers en Ortel het goedkoopst is in het bellen naar vaste nummers. Bel je dus vaak naar mobiele nummers in Polen zou ik een simkaart kopen bij Lyca en mocht je toch nog steeds vaker bellen naar vaste nummers dan ben je bij Ortel aan het juiste adres.