KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €9,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,25 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Simyo simkaart kopen

Van €7,50 nu voor €5,-

Prepaid beltegoed: €7,50
Bellen per minuut: € 0,10
Per sms: € 0,10
Per MB of per dag: (20MB) €0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Telfort simkaart kopen

Aanschafprijs: €7,50

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,36
Per sms: € 0,08
Per MB of per maand: (50MB) € 0,25 of €2,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Tele2 simkaart kopen

Aanschafprijs: €10,-

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per sms: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per 10MB of 67MB € 0,25 of €0,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde

Prepaid mobiel? Vergelijk hier!

Prepaid voor uw mobiel? Prepaid mobiel wordt de afgelopen tijd steeds weer populairder. Dit komt door een aantal dingen, maar vooral omdat met een mobiele prepaid het zo is dat u nooit over de bundel heen kan gaan. Dit scheelt stress en voorkomt dat u aan het eind van de maand een hoge rekening moet betalen. Wel is het zaak om een Goedkope prepaid mobiel te gaan zoeken. Dit kunt u doen door de prepaid aanbieders in bovenstaand overzicht met elkaar te vergelijken.

Prepaid simkaart voor uw mobiel vergelijken

U vraagt zich wellicht af waarom prepaid mobiel vergelijken nodig is? Het simpele antwoord op deze vraag is dat u veel geld kan besparen als u zich goed inleest voordat u een provider kiest. In bovenstaand overzicht hebben we vier concurrerende telecomproviders met elkaar vergeleken op de kosten per belminuut, sms en de kosten die zij rekenen voor mobiel internet. Hieruit blijkt dat de goedkoopste prepaid mobiel te koop is bij Simyo. Zij rekenen namelijk af per seconde en hierdoor onderscheiden zij zich van HollandsNieuwe. HollandsNieuwe is qua prijs even duur als Simyo, maar doordat ze per minuut factureren is Simyo voor de meeste mobiele telefoon prepaid gebruikers het goedkoopst.

Prepaid mobiel met beltegoedGoedkope prepaid simkaart bij Simyo

Met uw mobiele telefoon met nieuwe prepaid simkaart dient u het beltegoed steeds op te waarderen als deze bijna op is. Anders kan u voor de verrassing komen te staan dat u even geen berichten meer kan sturen en niemand meer kan bellen. Dat is natuurlijk niet handig en daarom bieden de meeste providers een dienst aan dat u een melding krijgt als het beltegoed bijna op is. Het voordeel van de prepaid simkaart van tegenwoordig is dat opwaarderen een stuk gemakkelijker is geworden dan ‘vroeger’. In het verleden was het noodzakelijk om naar een simkaart verkooppunt te gaan zoals een tankstation of een supermarkt. Uiteraard zijn ze daar nog steeds te verkrijgen, maar de meeste prepaid mobiel gebruikers kiezen ervoor om via internet op te waarderen. Dit kan gemakkelijk via overboeking of via iDeal. Ook bieden sommige providers de mogelijkheid dat als je het opwaarderen bij hun aangeeft dat ze dat bedrag afschrijven via automatische incasso. Wel zo gemakkelijk!

Beoordeling GoedkopePrepaidSimkaart door klanten:

Op basis van 243 beoordelingen behaalt GoedkopePrepaidSimkaart.nl met het product: Prepaid Mobiel een score van 9 van de 10

Wilt u ons ook beoordelen? Laat het dan gerust weten via de mail (info@goedkopeprepaidsimkaart.nl).