Goedkoop bellen naar het buitenland

Goedkoop bellen naar het buitenland is voor veel Nederlanders erg handig. Veel Nederlanders hebben familie in landen als Turkije, Polen, Marokko, Irak, China, België en Bulgarije. Natuurlijk is het dan prettig om goedkoop naar familie en vrienden in deze landen te kunnen bellen en sms’en.

>> Goedkoop bellen naar het buitenland kan via Ortel!

Tegenwoordig is er een provider die deze groep mensen wil voorzien van een provider die lage tarieven hanteert voor het bellen naar het buitenland. Deze provider, genaamd Ortel, biedt scherpe tarieven voor vrijwel al deze landen en zorgt er dus voor dat jouw telefoonkosten zo laag mogelijk blijven.

Goedkoop bellen naar het buitenland via Ortel

Goedkoop bellen kan dus via telecomprovider Ortel. Momenteel bieden zij een prepaid simkaart aan waarbij je GRATIS €2,- beltegoed krijgt. Zonder te betalen krijg je bij deze actie gratis een prepaid simkaart thuisgestuurd waarmee je direct kunt gaan bellen naar het buitenland.

Een grote kans dat je aan deze €2,- niet genoeg hebt, maar uiteraard biedt Ortel de mogelijkheid om je beltegoed gemakkelijk op te waarderen. Ook hierin zorgen ze dat het voor jou aantrekkelijk is om op te waarderen. Zo verdubbelt de goedkope simkaart provider altijd jouw gekochte beltegoed. Koop je dus voor €5,- beltegoed, dan waardeer je je tegoed op met €10,-. Wel zo prettig natuurlijk!

Wat zijn de kosten voor het bellen naar het buitenland?

Even ter vergelijking van de landen heb ik hieronder de kosten onder elkaar gezet, de kosten voor prepaid bellen naar het buitenland vanuit Nederland:

Zoals je ziet is het mogelijk om goedkoop te bellen naar het buitenland. Vrijwel alle buitenlandse landen zijn voordelig om naar te bellen. China is natuurlijk met uitzondering het goedkoopst, maar ook naar Turkije, Polen, Marokko en Irak bel je al voor nog geen 10 cent per minuut.

Meer informatie over bellen naar het buitenland via Ortel

Ortel is een dochteronderneming van dé Nederlandse telecom marktleider KPN. Hierdoor gebruik je als klant van Ortel het netwerk van het betrouwbare KPN netwerk. Het KPN netwerk wordt door velen in Nederland gezien als het meest betrouwbare netwerk en hierdoor zul je dus door heel het land een goed bereik hebben.

Conclusie: Lage prijzen voor bellen naar het buitenland

Bellen naar het buitenland zal in veel gevallen nog steeds duurder blijven dan bellen naar Nederlandse nummers, maar door de opkomst van meerdere bedrijven in de telecombranche worden de prijzen steeds lager. Wel zo prettig voor de consument. Wil je eens persoonlijk advies ontvangen over welke simkaart voor jou nu het goedkoopste is dan is het altijd mogelijk om contact met www.goedkopeprepaidsimkaart.nl op te nemen.