Prepaid bellen

KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €9,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,25 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Simyo simkaart kopen

Van €7,50 nu voor €5,-

Prepaid beltegoed: €7,50
Bellen per minuut: € 0,10
Per sms: € 0,10
Per MB of per dag: (20MB) €0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Telfort simkaart kopen

Aanschafprijs: €7,50

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,36
Per sms: € 0,08
Per MB of per maand: (50MB) € 0,25 of €2,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Tele2 simkaart kopen

Aanschafprijs: €10,-

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per sms: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per 10MB of 67MB € 0,25 of €0,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde

Prepaid bellen? Vergelijk hier prepaid simkaarten

Overweegt u om te gaan prepaid bellen of wilt u gewoon kijken of op dit moment het goedkoopst belt met uw prepaid simkaart. Het is natuurlijk prettig dat als u een prepaid simkaart koopt dat u weet dat u de goedkoopste kiest. En dan vooral de goedkoopste voor u, want het verschilt weldegelijk per provider hoeveel u kwijt bent. Daarom hebben we op deze pagina gezorgd voor een duidelijk overzicht die vier grote prepaid bellen providers met elkaar vergelijkt. Maar waar kunt u nu goedkoop prepaid bellen? Is gratis prepaid bellen mogelijk?

Hoeveel kost prepaid bellen?

Natuurlijk wilt u het liefst gratis prepaid bellen. Dit is helaas niet mogelijk, omdat prepaid mobiel bellen simpelweg geld kost. Wel kunt u ervoor zorgen dat u gaat sms’en, mobiel internetten en bellen voor de laagste prijs. Als u nu een kijkje neemt in bovenstaand vergelijkingsschema dan ziet u dat de prijzen van Tele2 en van KPN een stukje hoger zijn dan die van Simyo en HollandsNieuwe. Toch hebben we deze twee in dit schema meegenomen, omdat mocht u nu een simkaart hebben bij één van deze twee grote Nederlandse providers dan kunt u zien dat het een stuk goedkoper kan.

Waarom zou u gaan prepaid bellen?

Goedkoop prepaid bellen heeft meer voordelen dan alleen de prijs. Natuurlijk is dit één van de belangrijkste aspecten, maar bellen met een prepaid simkaart zorgt er ook voor dat al uw kosten overzichtelijk zijn. Zo dient u op te waarderen als het beltegoed bijna op is en dit maakt u bewust van de kosten die u maakt. Het opwaarderen gaat tegenwoordig trouwens wel een stuk gemakkelijker dan voorheen. Voorheen waren supermarkten als de Albert Heijn nog populair om een prepaid simkaart op te waarderen. AH prepaid bellen is nadat het opwaarderen via internet opkwam dan ook een stuk minder aantrekkelijk geworden voor de meeste mobiele telefoongebruikers.

Goedkope prepaid simkaart bij Simyo

Ons advies, waar het goedkoopst te bellen met prepaid?

Ons advies is om een goedkope prepaid simkaart te kopen bij Simyo. Zij bieden goede kwaliteit met het netwerk van KPN en ook nog eens de laagste prijzen. Zo lijken de prijzen van HollandsNieuwe gelijk, maar bij het bellen rekenen zij af per minuut en Simyo per seconde. Zo is een gesprek van 20 seconde bij HollandsNieuwe dus een minuut en bij Simyo ‘gewoon’ 20 seconde. Bestel hier een prepaid simkaart bij Simyo.

Beoordeling GoedkopePrepaidSimkaart door klanten:

Op basis van 312 beoordelingen behaalt GoedkopePrepaidSimkaart.nl met de verkoop van het product: Prepaid Bellen een score van 9 van de 10

Wilt u ons ook beoordelen? Laat het dan gerust weten via de mail (info@goedkopeprepaidsimkaart.nl).