Goedkoop bellen naar China

Wilt u goedkoop bellen naar China dan is dit tegenwoordig zeker mogelijk! De prijzen voor het bellen naar het buitenland zijn de afgelopen jaren flink gedaald en je kunt momenteel zelfs voor maar 1 cent per minuut bellen naar China. Ja je leest het goed! 1 cent voor één belminuut naar China. Op deze pagina ga ik drie verschillende providers die ernaar streven om de prijzen voor het bellen naar het buitenland zo laag mogelijk te houden. Dit zijn Ortel, LycaMobile en Lebara. De prijzen voor het bellen naar China zal ik hieronder met elkaar vergelijken. De keuze laat ik hierna helemaal aan jou over.

>> Bestel een prepaid simkaart waarmee ik voor 1 cent naar China kan bellen!

Prijsvergelijking voor het bellen naar China

Zoals je hierboven leest kun je bij Ortel voor maar 1 cent per minuut bellen naar iemand in China. Toch wil ik de andere providers ook nog een kans geven en hierdoor zal ik hieronder de prijzen nog even naast elkaar zetten.

Bellen naar vaste nummers in China:

  • Ortel: €0,01 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,06 per minuut;
  • Lebara: €0,14 per minuut.

Bellen naar mobiele nummers in China:

  • Ortel: €0,01 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,06 per minuut;
  • Lebara: €0,09 per minuut.

SMS’en naar China

  • Ortel: €0,19 per minuut;
  • Lyca Mobile: €0,19 per minuut;
  • Lebara: €0,23 per minuut.

De goedkoopste om naar China te bellen:


Bovenstaande banner heb ik hier niet voor niets neer gezet. In mijn ogen is Ortel namelijk dé provider om het goedkoopst te bellen en te sms’en naar iemand in China. Ze vragen hier namelijk maar 1 cent voor het bellen naar mobiele en vaste nummers. Ook voor SMS’en naar China zijn ze samen met LycaMobile de goedkoopste. Dit kost namelijk maar 19 cent per minuut terwijl dit bij Lebara 23 cent per verzonden sms kost.

Alternatieven voor het goedkoop bellen naar het buitenland

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel andere mogelijkheden om goedkoop of zelfs gratis te bellen naar het buitenland. Denk aan diensten zoals Skype, Facetime, en Google Hangouts. Met deze diensten bel je over het internet en bel je dus, indien je gebruik maakt van WiFi, geheel gratis. Erg handig voor mensen die elkaar ook nog eens graag willen zien, want ‘videobellen’ is dan ook mogelijk. Toch is het bellen naar bijvoorbeeld China door Ortel erg goedkoop gemaakt. Heb je dus geen WiFi, bel dan goedkoop via de prepaid provider waar je een gratis simkaart kunt aanvragen.

>> Vraag hier je gratis simkaart aan bij Ortel!