Prepaid simkaart onbeperkt bellen

Een prepaid simkaart onbeperkt bellen? Mocht je opzoek zijn naar een prepaid simkaart waarmee je onbeperkt kunt bellen dan moet ik je helaas teleurstellen. Op de homepagina van Goedkope prepaid simkaart .nl vergelijken we de allergoedkoopste prepaid simkaarten maar helaas moet ik zeggen dat er momenteel nog geen provider bij zit waarmee je een onbeperkt bellen bundel kunt kopen met je prepaid simkaart.

Hoe kan ik dan toch nog goedkoop onbeperkt bellen met een prepaid simkaart – Prepaid simkaart onbeperkt bellen

Doordat er geen speciale bundels zijn om onbeperkt te bellen met een prepaid simkaart is het goed om te kijken welke dan voor jou het goedkoopst is. Er zit namelijk nogal een verschil in de verschillende providers als het gaat om de kosten per belminuut. De goedkoopste per belminuut is natuurlijk ook de goedkoopste waarmee jij zo dadelijk het goedkoopst en zoveel mogelijk kunt bellen. Mijn advies gaat hiermee uit naar Simyo, en ik zal je uitleggen waarom.

Een prepaid onbeperkt bellen kopen?

Waarom is dan mijn advies ‘Simyo’?

Simyo is een telecomprovider waarbij je voor een laag tarief gebruik mag maken van het betrouwbare KPN netwerk dat landelijk een goede dekking heeft. Hiernaast biedt Simyo prepaid simkaarten aan voor maar €7,50 en kost één minuut bellen maar 10 ct per minuut. Ook HollandsNieuwe hanteert deze prijs, maar hier betaal je ook echt per minuut. Bij Simyo betaal je per seconde en hierdoor ronden zij dus niet af. Zo betaal je voor 1,5 minuut bellen maar anderhalve minuut bij Simyo, maar betaal je 2 minuten bij HollandsNieuwe.

Hierdoor wordt een prepaid simkaart bij Simyo wel erg aantrekkelijk en kun je ervoor zorgen dat je het ‘onbeperkt bellen’zo goedkoop mogelijk houdt.

Wil je echt onbeperkt bellen? Dan zul je toch echt een sim only abonnement moeten nemen!

Echt onbeperkt bellen kan helaas alleen via een mobiel telefoonabonnement. En omdat sim only dé vorm is waar dat het voordeligst kan zal dit voor jou het meest aantrekkelijk zijn. Mocht je sim only abonnementen vergelijken en er niet helemaal uitkomen kan ik je ook aanraden om via de link in deze zin opzoek te gaan. Zij vergelijken sim only abonnementen en baseren hun advies op jouw mobiel telefoongebruik.