KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €9,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,25 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Simyo simkaart kopen

Van €7,50 nu voor €5,-

Prepaid beltegoed: €7,50
Bellen per minuut: € 0,10
Per sms: € 0,10
Per MB of per dag: (20MB) €0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Telfort simkaart kopen

Aanschafprijs: €7,50

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,36
Per sms: € 0,08
Per MB of per maand: (50MB) € 0,25 of €2,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Tele2 simkaart kopen

Aanschafprijs: €10,-

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per sms: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per 10MB of 67MB € 0,25 of €0,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde

Prepaid simkaart vergelijken? Vergelijk hier de verschillende aanbieders en bestel direct bij de desbetreffende provider!

Een prepaid simkaart is een van de goedkoopste manieren om snel te bellen, sms’en en internetten, u kunt deze prepaid simkaarten bij vrijwel iedere telecom provider aanschaffen. Om voor u duidelijk te krijgen welke provider van prepaid simkaarten voor u het goedkoopst is hebben wij hierboven een overzicht gemaakt met de vier goedkoopste aanbieders.

Prepaid simkaarten vergelijken kunt u hier!

Tegenwoordig biedt elk telecom bedrijf in Nederland wel prepaid simkaarten aan om klanten te voorzien van goedkoop telefoongebruik. In het aanbod zit aardig wat prijsverschil, om goed te vergelijken is het goed om te kijken naar de verschillen in de aanschafprijs, het beltegoed wat je hier direct bij krijgt, de bel/sms kosten en welk netwerk er gebruik wordt (voor de betrouwbaarheid). De goedkoopste prepaid simkaart waarin al deze criteria zijn meegenomen is volgens ons de prepaid simkaart van Simyo, als u op de link klikt kunt u daar dan ook een simkaart kopen. Deze prepaid simkaart Is samen met Tele2 en Hollandsnieuwe het laagst in de aanschaf, namelijk maar €5,- en is samen met Hollandsnieuwe de aanbieder die het voordeligst is per belminuut en per sms. Hierbij gebruikt Simyo het meest betrouwbare netwerk van Nederland (die van KPN)  en gebruikt Hollandsnieuwe het netwerk van Vodafone. Dit is dan ook het punt waardoor wij Simyo licht verkiezen boven Hollandsnieuwe als het gaat om de aanschaf van een prepaid simkaart. Mocht u na al deze goedkope tarieven toch een sim only abonnement willen dan kunt u op SimonlyExpert.nl verschillende sim only abonnementen vergelijken.

Het netwerk voor prepaid simkaarten

Het is al kort even ter sprake gekomen in de vorige alinea, maar voor de betrouwbaarheid voor het bereik is het netwerk voor een prepaid simkaart van groot belang. Een mobiele telefoon maakt via de prepaid simkaart gebruik van het netwerk van de provider. Het netwerk van KPN staat bekend om het netwerk met de meeste betrouwbaarheid, van dit voordeel maakt Simyo met zijn goedkope aanbod prepaid simkaarten goed gebruik, want zij kunnen met een lage prijs concurreren met een beter netwerk dan Hollandsnieuwe, die gebruik maakt van het netwerk van Vodafone en met Tele2, die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile.

Waarom gebruik maken van Goedkopeprepaidsimkaart.nl?

Onze vergelijkingssite over prepaid kaarten vergelijkt zonder eigen aandelen in de desbetreffende providers alle aanbieders geheel onafhankelijk. Deze onafhankelijkheid behouden wij ook in de toekomst waardoor we onze objectiviteit kunnen houden en u kunnen blijven adviseren over de juiste prepaid voor uw website. Wilt u persoonlijk advies? Mail gerust naar info@goedkopeprepaidsimkaart.nl. Veel plezier met uw nieuwe manier van goedkoop bellen, sms’en en mobiel internetten.