Prepaid simkaart met 4G

Tegenwoordig is 4G al op veel plaatsen in Nederland beschikbaar. Toch is het bij veel mensen niet bekend dat het 4G netwerk ook met een prepaid simkaart gewoon gebruikt kan worden. Een prepaid simkaart met 4G is gewoon mogelijk bij bijvoorbeeld providers als Simyo en HollandsNieuwe. Op onze homepagina kunt u deze verschillende prepaid aanbieders met elkaar vergelijken, zodat u de juiste simkaart koopt.

Welk 4G netwerk voor mijn prepaid simkaart?

Het is goed om even te kijken naar het netwerk als u 4G erg belangrijk vindt als dienst voor uw prepaid simkaart. In Nederland zijn er eigenlijk twee grote spelers die ook veel reclame maken voor 4G. Dit zijn KPN en Vodafone. Zij hebben de grootste dekking in Nederland en bieden hoge snelheden mobiel internet aan. Vraagt u echter een prepaid simkaart aan bij één van deze twee providers dan betaalt u helaas wel meer dan bij de prijsvechters van Nederland. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN en is samen met HollandsNieuwe (maakt gebruik van het Vodafone netwerk) dé goedkoopste in de prepaid simkaarten branche. Hierbij doet u het qua kosten dus altijd goed om eens te kijken bij deze providers in plaats van de bedrijven die veel adverteren voor het 4G netwerk.
Heeft u intussen vragen over hoe 4G te gebruiken met een prepaid simkaart dan kunt u altijd een mail sturen naar info@goedkopeprepaidsimkaart.nl.