iPhone 6 prepaid simkaarten

KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €9,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,25 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Simyo simkaart kopen

Van €7,50 nu voor €5,-

Prepaid beltegoed: €7,50
Bellen per minuut: € 0,10
Per sms: € 0,10
Per MB of per dag: (20MB) €0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Telfort simkaart kopen

Aanschafprijs: €7,50

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,36
Per sms: € 0,08
Per MB of per maand: (50MB) € 0,25 of €2,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.

Tele2 simkaart kopen

Aanschafprijs: €10,-

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per sms: € 0,05 LAAGSTE PRIJS!
Per 10MB of 67MB € 0,25 of €0,50
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde

Hieronder meer informatie over de iPhone 6 simkaarten:

Nadat de nieuwe iPhone 6 ook in Nederland is geïntroduceerd loopt menig ‘gadget / Apple’ fan warm voor de nieuwe smartphone van Apple. De iPhone 6 is een groter model, met een nieuw iOS dat de gebruiksvriendelijkheid nogmaals zal verbeteren. De nieuwe iPhone 6 prepaid simkaart wordt net als bij de iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5C een Nano simkaart. Toch blijft de eeuwige vraag bij de aanschaf van een nieuwe telefoon: ‘Ga ik gebruik maken van een iPhone 6 prepaid simkaart of koop ik de iPhone 6 in combinatie met een mobiel telefoonabonnement. In dit artikel leggen we de voordelen en nadelen van een prepaid kaart ten opzichte van een telefoonabonnement verder naast elkaar.

Voor- en nadelen van een iPhone 6 prepaid.

Een prepaid simkaart voor de iPhone 6 werkt uiteraard hetzelfde als voor andere mobiele telefoons. Het enige is dat je even goed moet opletten dat je een Nano prepaid bestelt bij de desbetreffende provider. De iPhone prepaid werkt ook gewoon met beltegoed, die je gemakkelijk via internet en via simpel contact met je provider kan opwaarderen. Door het feit dat je niet meer kan bellen als je beltegoed op is heb je goed in de gaten hoeveel geld je in de afgelopen periode hebt besteed aan je mobieltje. Je loopt met een iPhone 6 prepaid dan ook nooit tegen hoge kosten aan! Wel zo prettig aan het einde van maand. Het nadeel van het kopen van een iPhone 6 in combinatie met een prepaid simkaart is de initiële kosten. Bij de aankoop van een iPhone 6 moet je rekening houden met een bedrag van €699 en voor de iPhone 6 plus (de grotere variant) €799,-. Voor de kosten van de Nano simkaart zelf hoef je niet diep in de buidel te tasten. Deze kost namelijk bij goedkope providers als Simyo en HollandsNieuwe maar €5,-.

iPhone 6 met een mobiel telefoonabonnement?

Het grote voordeel van het kopen van een iPhone 6 in combinatie met een telefoonabonnement is dat je de kosten van de aanschaf niet hebt. Geen €699,- of €799,- betalen? Koop de telefoon in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. Hiernaast heb je bij een abonnement geen beltegoed. Dit wil zeggen dat je altijd en overal gebruik kan maken van je telefoonabonnement ongeacht de hoeveelheid die je in het verleden al gebeld hebt.

Koop hier je nieuwe iPhone 6 met KPN abonnement!

Het nadeel hiervan is wel dat je goed in de gaten moet houden hoeveel je in de afgelopen maand hebt gebeld zodat je niet wordt verrast door een torenhoge telefoonrekening. Ook zullen de maandelijkse kosten voor je telefoongebruik hoger uitvallen dan bij een prepaid simkaart, omdat de aanschaf van de telefoon door de telecomprovider uiteraard zal moeten worden terugverdiend. Weeg dus goed de voor en nadelen in dit artikel met elkaar af en kies voor de optie die jou het beste ligt.